Zadruga Elita 7 Live - Zadruga Elita 7 Uživo HD Emitirani Sat Putem Interneta (2024)

Zadruga uživo je srpski reality show Željka Mitrovića. Emisija traje od 6. rujna 2017. s velikim uspjehom, iako gledanost i reakcije kritičara i dalje rastu sve negativnije. Emisija je od tada i dalje hit za Pink.

Emisija prati skupinu različitih natjecatelja, poznatih kao zadrugari, koji žive zajedno u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Članovi zadruge potpuno su izolirani od vanjskog svijeta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju s onima koji nisu kod kuće. Natjecatelji se natječu za nagradu od 50.000 eura, sa tjednim nominacijama i eliminacijama koje određuju tko će pobijediti u showu.

Gledajte Zadrugu 24/7 besplatno i bez smrzavanja

U Šimanovcima je na preko dva hektara zemlje izgrađen čitav kompleks s nekoliko zgrada. Unutar kompleksa nalazi se umjetno jezero. Unutar kompleksa nalazi se "bijela kuća", u kojoj neprestano borave sudionici, poznatiji kao zadruga uzivo sada, koji se devet ili deset mjeseci bore za nagradu od 50.000 eura.

Prema konceptu stvarnosti, svakog ponedjeljka ujutro proglašava se "vođa", kojeg bira sudionik koji je proteran prethodnog tjedna. Tog tjedna vođa je siguran od nominacije i spava u hotelu (koji je dio reality showa), zajedno sa svojom "omiljenom osobom", odvojeno od ostalih natjecatelja. Njegova je dužnost održavati red, kao i odabrati omiljenu osobu, koja je također privilegirana kao vođa, kao i dva "trkača", koji moraju poštivati ​​sve naredbe vođe i prisiljeni su spavati izolirano. U ponedjeljak su u studiju i novinari koji govore o raznim temama vezanim za događaje u reality showu. Utorkom se uz svakodnevne aktivnosti i igre u gradu organizira i zabava. Srijedom navečer sudionici odgovaraju na pitanja publike, dok četvrtkom obitelji sudionika dolaze u studio, a potom se sudionicima prikazuju svi video isječci o događajima iz samog reality showa. U petak sudionici igraju igru ​​istine u kojoj iznose "iskrene" odgovore na pitanja ostalih sudionika. Nominacije se održavaju svake subote, za prvog nominiranog članovi obitelji glasaju između dva trkača, dok je drugi nominirani uvijek sudionik koji ima najmanje SMS glasova publike tog tjedna, produkcija ima pravo kazniti drugog sudionika s nominacija ako ocjenjuje ponašanje natjecatelja tog tjedna. U nedjelju popodne svi natjecatelji odlaze na "Rajski otok", koji je dio reality showa, i tamo se održava obiteljski sastanak, navečer je uključen program deložacije i jedan od nominiranih napušta "bijelu kuću". prvog nominiranog ukućani glasuju između dva trkača, dok je drugi nominirani uvijek sudionik koji ima najmanje SMS glasova publike tog tjedna, produkcija ima pravo nominacijom kazniti drugog sudionika ako procijeni da ponašanje određenog natjecatelja nije bilo u skladu s pravilima igre. U nedjelju popodne svi natjecatelji odlaze na "Rajski otok", koji je dio reality showa, i tamo se održava obiteljski sastanak, navečer je uključen program deložacije i jedan od nominiranih napušta "bijelu kuću". prvog nominiranog ukućani glasuju između dva trkača, dok je drugi nominirani uvijek sudionik koji ima najmanje SMS glasova publike tog tjedna, produkcija ima pravo nominacijom kazniti drugog sudionika ako procijeni da ponašanje određenog natjecatelja nije bilo u skladu s pravilima igre. U nedjelju popodne svi natjecatelji odlaze na "Rajski otok", koji je dio reality showa, i tamo se održava obiteljski sastanak, navečer je uključen program deložacije i jedan od nominiranih napušta "bijelu kuću".

Besplatni tv kanali zadruga priznati "drvo mudrosti" u "Edenskom vrtu", kojemu se često nudi pakt, u kojem sudionici obično pokazuju svoje najgore osobine, spremnost na izdaju prijatelja, pokazuju ljubomoru, pohlepu i ponos.

Kao dio reality showa, besplatno zadruga uzivo imaju vlastitu trgovinu u koju odlaze svakog ponedjeljka ili četvrtka, kasino, noćni klub, kozmetički salon, pub, bazen, sud, rehabilitacijsku sobu, izolacijska soba, radionica i farma. Od druge sezone kompleks se proširio, a grad uključuje bar s bocama, kafić "Dubioza", restoran brze hrane, parking, zalagaonicu, nautičku trgovinu, tajnu mračnu sobu, palaču "Milenij" u kojoj se nalazi "Drevna proročica" , kazalište i dvorana, velika morska uvala koja ima svoj otok. Teren se koristi samo utorkom, tijekom zabave, ako natjecatelji počine prekršaj. Sve ostale zgrade su stalno otvorene, ali natjecatelji moraju platiti iz svog tjednog proračuna (proračun može iznositi 20, 30 ili 40 eura za tjedan dana, proračun dijeli voditelj, prema osobnom nahođenju), kako bi ih mogao koristiti.

Prijenos uživo Zadruga Production

U produkciji ove emisije radi oko 1500 ljudi. Za scenografiju angažirani su konzultanti i tehničari iz Hollywooda. Natjecatelji su pokriveni sa 140 kamera, a gledatelji mogu pratiti radnju iz različitih kutova. Kompleks Zadruga također ima jedinicu za kontrolu klime, koja može stvoriti različite vremenske uvjete, tj. Snijeg u svibnju, kiša u kolovozu itd.

Pogledajte Isticanja Zadruge

U emisiji natjecatelji nazvani zadruga žive zajedno u posebno izgrađenoj zajednici koja je izolirana od vanjskog svijeta. Naslov emisije odnosi se na pojam zadruga, tip seoske zajednice u kojoj je institucija zadruge imala zajedničku imovinu, stada i novac, obično s najstarijim članom (patrijarhom) koji odlučuje za obitelj. Natjecatelji se glasaju (obično tjedno) dok ne ostane samo jedan i osvoji novčanu nagradu. Tijekom boravka u kući neprestano ih prate televizijske kamere uživo, kao i osobni audio mikrofoni.

Aktualni reality show s Elitom 7

Zadruga Elita, zadivljujuća televizijska emisija, svakom novom sezonom up*rno plijeni pažnju publike. Poznata po svom raznolikom sadržaju, od uvjerljivih natjecateljskih emisija do zanimljivih dnevnih programa, Zadruga Elita postala je jedan od najgledanijih kanala u Turskoj.

Uspjeh kanala može se zahvaliti njegovim popularnim natjecateljskim programima, koji su postali glavna zabava za gledatelje diljem zemlje. Zadruga Elita 7 uzivo ovladala je umijećem pružanja uzbudljivog i natjecateljskog sadržaja koji publiku tjera da željno iščekuje svaku epizodu. Bilo da se radi o intenzivnim izazovima, strateškom igranju ili emotivnim trenucima, program nudi dobro zaokruženo iskustvo gledanja za široku publiku.

Osim konkurentske prednosti, Zadruga Elita može se pohvaliti raznolikim dnevnim programima koji zadovoljavaju različite ukuse. Od talk showa do životnih segmenata, kanal nudi niz sadržaja koji osiguravaju da za svakoga postoji ponešto. Gledatelji koji traže ugodno i opuštajuće vrijeme kod kuće nedvojbeno će pronaći programe koji odgovaraju njihovim preferencijama.

Zadruga Elita besplatno uzivopostala je ne samo izvor zabave, već i kulturni fenomen, izazivajući rasprave i stvarajući osjećaj zajedništva među gledateljima. Sposobnost emisije da odjekne kod publike dokaz je njezinog zanimljivog formata, talentiranih voditelja i pažljivo odabranog sadržaja.

U televizijskom krajoliku koji se neprestano razvija, Zadruga Elita ističe se kao kanal koji dosljedno nudi kvalitetnu zabavu. Kako se nastavlja razvijati i inovirati sa svakom sezonom, gledatelji mogu očekivati još impresivnije i uzbudljivije iskustvo. Zadruga Elita čvrsto se etablirala kao omiljeno odredište za one koji traže zabavu koja nadilazi uobičajenu zabavu, što ju čini sastavnim dijelom turske televizijske scene.

Zadruga Elita 7 Live - Zadruga Elita 7 Uživo HD Emitirani Sat Putem Interneta (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 5622

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.