Jr. Uitvoerder GWW | Rotterdam | Connetix | Technicus.nl (2024)

Locatie

Rotterdam

Vacature in het kort

Klaar om jouw carrière in de Grond-, Weg- en Waterbouw een vliegende start te geven? Als junior uitvoerder speel je een cruciale rol in uitdagende projecten, met de kans om onder begeleiding van ervaren professionals je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om jouw carrière een vliegende start te geven in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)? Wij bieden jou de kans om als junior uitvoerder een belangrijke rol te spelen in uitdagende projecten. Als (junior) uitvoerder krijg je de verantwoordelijkheid over één of meerdere projecten, uiteraard onder begeleiding van ervaren professionals binnen onze organisatie. Je ondersteunt bij de voorbereiding van projecten, inclusief het opstellen van gedetailleerde planningen. Samen met de projectleider bewaak je de kosten, opbrengsten en de technische voortgang van elk project. Jouw natuurlijke leiderschapskwaliteiten helpen je om alle medewerkers, inclusief ingehuurd personeel, op één lijn te krijgen en samen te werken als een hecht team.

Efficiëntie en effectiviteit staan hoog op jouw agenda. Je bent altijd op zoek naar manieren om slimmer te werken en tegelijkertijd houd je strikt toezicht op de naleving van KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) en veiligheidsregels. hechten we veel waarde aan veiligheid: zodra je fouten constateert, onderneem je direct actie, want we werken veilig of we werken niet! Dit is jouw kans om een positieve impact te maken en jezelf te ontwikkelen in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Ben jij de gedreven en leergierige junior uitvoerder die wij zoeken? Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière!

Wat worden je voorwaarden als Junior Uitvoerder?

Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden ze de kans om te groeien en je professioneel te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hardwerkend en vooruitstrevend team. Daarbij behoren de volgende voorwaarden:

  • een salaris van €2750 tot €3100
  • tot €2000,- opleidingsbudget
  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • maar liefst 40 vrije dagen
  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen en trainingen
  • een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving

Wie ben jij?

De organisatie biedt je een veelzijdige baan, waarbij jouw eigen inbreng van belang is. Er zijn doorgroeimogelijkheden d.m.v. theoretische en praktijkgerichte trainingen. Daarnaast biedt deze organisatie je de mogelijkheid om je te binden voor de lange termijn. Er worden een aantal competenties en vaardigheden van je gevraagd:

  • een vakgerichte opleiding afgerond op MBO 4 niveau
  • in het bezit van rijbewijs B
  • affiniteit of ervaring met GWW
  • je vind het leuk om zaken te regelen
  • je bent stressbestendig
  • proactief, je neemt de benodigde verantwoordelijkheid en laat geen werk liggen

Wat ga je doen als Junior Uitvoerder?

Als Junior Uitvoerder ben je de stuwende kracht achter de fysieke realisatie van onze projecten! Met jouw ervaring en leiderschap zorg je ervoor dat het werk soepel verloopt en dat de hoogste normen worden gehandhaafd. Jouw verantwoordelijkheden bevatten onder andere:

  • het organiseren, coördineren en begeleiden van de uit te voeren werkzaamheden bij de aan jou toegewezen projecten
  • toezicht houden op de voortgang van de planning en mogelijke risico's inzichtelijk maken
  • je waarborgt de actuele veiligheidseisen
  • het aansturen van jouw ploegen en onderaannemers

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de infrastructuursector, gespecialiseerd in Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). Met jarenlange ervaring en een sterke reputatie in de markt, streeft onze opdrachtgever ernaar om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden die bijdragen aan een betere leefomgeving. Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van innovatie en continue verbetering. Ze moedigen hun medewerkers aan om altijd op zoek te gaan naar manieren om processen te optimaliseren en nieuwe technologieën te implementeren. Door een sterke focus op professionaliteit en klantgerichtheid, heeft onze opdrachtgever een solide positie in de markt weten te veroveren. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en hecht team, waar jouw persoonlijke en professionele groei centraal staat. Samen werken zij aan een toekomst waarin infrastructuur niet alleen functioneel is, maar ook duurzaam en innovatief.

Werksfeer

Bij onze opdrachtgever heerst een dynamische en collegiale werksfeer waar samenwerking en innovatie centraal staan. Het team bestaat uit gedreven professionals die samen streven naar uitmuntendheid in elk project. De werkomgeving is ondersteunend en stimulerend, waarbij open communicatie en een hands-on mentaliteit worden aangemoedigd. Onze opdrachtgever waardeert de inbreng van iedere medewerker en moedigt eigen initiatief aan. Dit zorgt voor een cultuur waarin je continu kunt leren en groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en het volgen van trainingen, waardoor je jouw kennis en vaardigheden voortdurend kunt uitbreiden.

Jr. Uitvoerder GWW | Rotterdam | Connetix | Technicus.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6271

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.